Christian Andersen
Sportsmassør/ejer

Christian er uddannet sportsmassør i 2017 hos Sportskropskolen samt triggerpunkt/refleksakupunktør hos Sportseducation.dk.

Kolding Sportscare er startet i marts 2017 i et privat hjem i Bjert. Formålet er at tilbyde sportsmassage og sportsterapi. Sportsterapi er en kombinations-behandling, som sammensættes efter behov og kan indeholde massage, sports-akupunktur, PNF-udspænding, sports-cupping, Kinesio-tape, sports-refleksterapi, EMS/TENSi og Recovery Boots. På nuværende tidspunkt tilbydes sportsmassage, sportsakupunktur og cuppingbehandling. I nær fremtid tilbydes også kinesio-tape, sports-refleksterapi, EMS/TENSi og Recovery Boots.

Christian har mange års erfaring indenfor kampsport på højt niveau og som aktiv idrætsudøver kender han til de skader og problematikker der kan opstå. Til daglig underviser han i fysisk træning på en uddannelsesinstitution.

Hvorfor Kolding Sportscare?

Prøv at forestille dig din krop som et lyssignal. Din krop kan befinde sig i rødt, gult eller grønt område

En overbelastet krop, som ikke har fået den nødvendige omsorg herunder massage og/eller kropsterapi, vil med tiden komme op i det røde område og der vil opstå skader eller ubalance. Kroppen tvinges til ro/pause, fordi man ikke har passet på den og lyttet til den. Det hæmmer måske din hverdag, din træning eller dit arbejde, at du har ventet for længe med at lytte til din krop.

Når kroppen befinder sig i det gule område har den eksempelvis fået en overbelastningsskade, som bør undersøges og behandles med massage, skadesbehandling og/eller kropsterapi. Her kan jeg hjælpe med at få din krop tilbage i det grønne område, så den den kan yde sit bedste igen.

Når kroppen befinder sig i det grønne område er der som regel tale om en sund krop, som har gavn af massage med henblik på at forebygge skader, lindre muskelømhed og øge den mentale parathed. Kroppen bliver derved i det grønne område og er klar til de udfordringer du givet den.