Sportsmassage

Dybdegående fysiurgisk massage, som effektivt løsner op i muskulaturen og øger blodgennemstrømningen.

Musklerne udskiller derved affaldsstoffer og optimerer restitutionen efter træning. Massagen henvender sig til alle, der træner, er fysisk aktive og bruger deres kroppe og som ønsker en sund krop i balance.

Hos Kolding Sportscare skal du ikke forvente en wellness-massage, men et seriøst og dybdegående arbejde med dine overbelastninger. Derfor må du forvente ømhed i de behandlede områder et par dage efter behandlingen.

Sports-akupunktur

Det er effektivt og en naturlig del af en behandling i klinikken. Sports-akupunktur har en markant smertestillende effekt – og er særdeles effektivt til at aktivere og fremskynde kroppens egen helingsproces.

Sports-akupunktur er primært tiltænkt sportsaktive personer, men akupunkturen kan uden problemer – og med stor succes – også anvendes til behandling af generelle sene- og muskel-gener samt inflammationer.

Sports-cupping

Slip af med dine muskelspændinger (skulder, nakke, ryg, lår, baglår, læg) og spændingshovedpiner samt forebyg skader og optimer dine sportspræstationer med cupping!

I klinikken indgår sports-cupping som en naturlig del af en behandling i kombination med for eksempel massage og udspænding. Cupping bruges til at lindre muskelsmerter, sænke muskelspændinger og afspænde bindevævet, da blodgennemstrømningen øges i de områder, der behandles.

Sports-cupping er et godt alternativ til sports-akupunktur og er ‘det nye sort’ inden for den professionelle sportsverden, hvor cupping bruges som en naturligt værktøj til at opnå optimal restitution.

Recovery Boots

Recovery boots har været brugt i den professionelle cykelverden i mange år. Kompressions støvlerne, blev oprindeligt udviklet til hospitalerne, hvor de bliver brugt i behandlingen af bl.a. diabetes, dårligt blodomløb, ødemer, restitution i forbindelse med. operation m.m. De øger blodcirkulationen via kompression, hvilket hjælper med at fjerne affaldsstoffer og at genoprette den naturlige forsyning af ilt og blod til musklen og benene. Da man begyndte at arbejde aktivt med marginal gains i sportens verden, var det oplagt at restitution var nøglen, og et af de bedste midler til hurtig restitution, er at øge blodcirkulationen, hvilket hjælper med at fjerne affaldsstoffer og genoprette den naturlige forsyning af ilt og blod til musklen. 20 min. i støvlerne, svarer til op til 48 timers passiv restitution. Så Recovery Boots er en effektiv måde, at få dine ben tilbage til topform i en fart.